Thursday, 11 August 2016

Azmyl Yunor - Lena

Kali ini azmyl yunor keluar RTM selamat pagi malaysia beberapa hari lepas. Dengan harmonika tombo, beberapa lagu jugak dia bedal, antaranya lagu Lena dan Tanah Airku. Azmyl yunor tak lupa jugak mempromosikan album dia dengan Orkes Padu, selain dari show  show terdekat. Rupanya  jugak dengan harmonika cap TOMBO, feel. 



Dinamik Azmyl Yunor

Macam lagu lena di atas ialah dari OST filem Awek Ku Pontianak, feel dia lain sikit. Tapi kalau dengar Azmyl Yunor main live, dia akan main ikut style dia, dia nak jadikan lagu tu mellow, slow, folk, nak jadikan lagu tu rock, itulah faktor dinamik Azmyl , pengalaman busking dekat Australia dia memang terbaik. Korang boleh search lagu Anak Dara, Makan Gaji, dan macam-macam lagi. Faktor dinamik dia nih akan buatkan korang rasa lagu dia ada pelbagai emosi dan kegembiraan. Hhahaha, nak jadi rock, nak jadi jazz, pop, semuanya  ikut mood pemegang gitar dan harmonika ini.


harmonika tombo

No comments:

Post a Comment

LIKE US