Tuesday, 5 July 2016

Selamat Hari Raya - Harmonika oleh Iskandar Ab Rashid

Selamat hari raya  semua, pada semua pembaca blog harmonikawan. Hari ni sempoi saje nak share video abang Iskandar kita jammiing lagu raya pakai harmonika. Hahha, ini bunyi tahun 2009 punya, tapi memang feel siap pakai spek mata gitu.  





Banyak video -video dia yang korang boleh layan. Zaman aku nak belajar main blues harp, memang rajin jugak mencari kenalan harmonika, antaranya abang Iskandar kita. Korang boleh tengok blog harmonika dia kat sini, tak pun sekarang ni dia sibuk tanam pokok kat sini. Hahhaha, memang feel, gitu main. Selamat hari raya semua.

No comments:

Post a Comment

LIKE US