Main Harmonika Masa Kahwin

7 tahun lepas, aku berani selamba gila, aku keluarkan harmonika, dan perform lagu Malam Bulan Di Pagar Bintang, memang lagu feveret main harmonika. Hhaha, aku tahu mana ada peluang macam ni, kahwin hanya sekali, hahaha. jadi aku bedal je harmonika nih, layan siut, orang lain sibuk karaoke, aku belasah harmonika. Yehaaa


Layan jelah, belasah je, harmonika ni aku rasa key C special 20, tak pun proharp harmonika hohner, hahaha, layan jelah, feel woo. janji feel yehaa


No comments:

Post a Comment