Tuesday, 7 June 2016

Steven Tyler Pun Main Harmonika !!!

Semua pernah dengar nama band Aerosmith ? Semua  mesti tahu lagu paling ngetop mereka, I don't want miss a thing, nyanyi masa filem Armegedon. lagu tu memang feel. Tapi kalau nak kenal dengan Aerosmith, orang paling cool dalam Aerosmith ni, selain dari mempunyai anak yang cun, korang kena tahu  dia adalah pemain harmonika paling cool, paling rock, paling gile, paling  semua sekali, paling kepala mesti sakit.




Apa yang menarik ialah, Steven Tyler ada harmonica dia sendiri, keluaran horner, Hahahha. memang power. Kalau nak best, aku  memang ada rockers lain zaman dulu, macam poison, semuanya main harmonica, kalau jamming akustik. Itulah blend rock zaman 80s, tak lari dari blues. Rockers malaysia jarang yang boleh belasah harp. Jadi, agak kosong bila jamming akustik. Layan jelah video kat atas, atau pun dengar banyak lagu aerosmith, mesti harmonika takkan hilang di dunia. Hahahha.


No comments:

Post a Comment

LIKE US