Selamat Hari Raya - Ahmad Jais - Nak Selit Jugak Harmonika

Masa recording lagu nih, groupsupermom nak rekod suara, arrangement semua dah di buat oleh Kamarul Borhan Alfarabi band, memang layan, last last jugak boleh selit harmonika, kasi blues skt, sebab nanti nak tunggu lagi lagu raya terbaru supermom pulak, hahaha, kasi layan jelah yang nih, feel lebih sikit. last last baru ada harmonika.

Sebelum ni pun ada jugaklah jamming session dengan geng geng supermom, superdad, layan  jelah jamming session sebelum nih kat sini. Recoding ni dibuat di studio Alfarabi band, Memang terbaik perkhidmatan diorang nih, layan.



Lagu ni adalah dari G Minor, dan bertukar menjadi G major, jadi bolehlah selit harmonika C posisi kedua, bedal blues sampai lebam. NI masa jamming pun bulan puasa 2014, sebelum gua pergi US, hahaha, yuuhoo.gua pakai special-20 horner.

No comments:

Post a Comment