Papa Monique - Indonesia Tanah Air Tercinta

Saya mencuba google mencari harmonika lagu, ternyata dibawanya saya ke satu blog yang simple, dan terus masuk kepada blog harmo-nica, kepunyaan Papa Monique. Memang feel betul papa monique main lagu nih. Antara yang terbaik ialah disertakan sekali dengan tab harmonika yang bagus untuk rujukan. Saya belum sampai tahap ini . Takpa, kita dengarkan dulu tiupan merdu Papa Monique ini di bawah.

 
Korang boleh baca banyak info dalam blog Papa Monique, banyak entry yang menarik, dalam bahasa Indonesia. Paling penting, sekali, teknik membersihkan harmonika. Saya punya harmonika pun 9 tahun pun dah tak servis, hahahah. Asyik rosak beli baru, tapi sayang  di Malaysia, sukar mencari harmonika yang sedap sedap di atas. Beli online je dulu, lepas tuh, duit takda nak beli. Hehehe. 


No comments:

Post a Comment