Wednesday, 1 June 2016

Markiza & Peter Brown

Pasangan paling cool pernah aku lihat dulu, masa tuh kat old school bistro pj, member ajak tengok zubira and the geng beraksi, hoo, mereka ni memang sweet couple, baru je sambut bestday yang ke berapa tah , hahahha, tapi nak cakap, korang boleh layan lagu lagu country, rentak slow, kalau selalu ke gig, korang kena buka telinga, dan dengar macam mana peter dengan gitar dan harmonika  akan dibackup, eh beriringan dengan Markiza. Hehehe, bunyi simple simple je, tapi layan . Apapun nak tahu lagi pasal pasangan nih, hangpa semua boleh layari lemang.com, kat situ ada lebih detail cerita depa. hahahaha.





No comments:

Post a Comment

LIKE US