Wednesday, 22 June 2016

Keladak - Rock N Roll

Keladak, band gila metal, diketuai Aizat Tarmizi, Syed  Hafeez, dan ramai-ramai lagi. Nak dengar macam dark doom rock metal blues dan macam-macam lagilah. Kekadang slow akustik. Hahha, kenalah korang dengar, diorang ni layan sume ada, nak lagi best syed hafeez main harmonika, style noise noise. Nanti album diorang tuh dah keluar ke belum aku pun tak pasti, tapi korang boleh layan Harmonika campur metal kebabom.



rock n roll

No comments:

Post a Comment

LIKE US