Jian Chong - Gawai Blues Jam

Jian Chong ni muka keras, rockers, dan seorang juru gambar, hahaha, masa saya cari geng geng harmonika nih,  maka ternampak FB jian chong. Wokeh, dalam gambar banyak, dia pakai t-shirt je. TApi video nih, yang dia send kat page harmonikawan, pakai smart. hahahha, memang bluesman.


 


Yang aku perasan, style lilit wire mikrofon kat kepala , buat  satu pusingan, hahaha, ini memang identiti. OKlah, lepas nih aku nak buat style yang lain pulak, mungkin lilit wire kat kaki. Hhahaha, apapun, korang boleh ke facebook beliau, dia banyak tangkap gambar bebudak jamming, eh otai jammers. Tempat yang diorang jamming kat atas ialah di Level9 Neighboorhood bar kat subang, google maps je. Oh ye, lagi satu mamat ni pun melukis jugak, cantik woo. hahaha. 


No comments:

Post a Comment