98 Degrees Stevie Wonder - True To Your Heart

Stevie Wonder, korang jangan tak kenal pulak, pemuzik yang buta mata dunia nih, mempunyai suara yang sangat cool., dan dia adalah pemain piano, dan paling mantap ialah permainan harmonika chromatic cap hohner , memang cool. Kalau korang dengar muzik lama stevie wonder, memang classic, tapi nak dikatakan style modern, aku  tertarik gile dengar lagu nih, layan siut. 


Bila balik dengor lagu nih, ni antara cara nak feel harmonika dalam lagu, kena feellah nak main, bukan sekadar blues, tapi terus mainkan lagu yang feel, moden, hahaha, bermain chromatic harmonika ni banyak note boleh main, tapi  sukarnya pun ada juugak, hahahha. Satu komposisi muzik  yang menarik, feel harmonika tetap ada, hahaha. itulah muzik, warna harmonika dalam lagu.


No comments:

Post a Comment