Jamming Lagu SUPERMOM dengan Kamarul Al-Farabiband

Alhamdulillah, tetiba nak update blog muzik ini, tapi kali ini dengan sedikit input dari business group Supermom. Hehhee, dengan join group Supermom ini, tak sangka akan dapat masuk studio nyanyi lagu raya Ahmad Jais, ditambah lagi dengan harmonika, hoo, sempoi sungguh last minit mengofferkan diri kepada saudara Kamarul Borhan, jurutera bunyi di Studio Al-Farabiband. Memang layan.







Tiada Alasan Untuk Berjaya

Hehhee, lagu ini ialah lagu tema Supermom, Wahmilicios Adventure, yang dicipta oleh Kamarul Borhan, lirik pulak dicipta oleh upline shaklee aku saudara Kamarul Baharin. Jadi diorang ni memang kawan baik sejak di Kuitho lagi. Hooo, jadi disebabkan teruja dengan , jadi aku ajak saudara Kamarul untuk jamming lagu ni, hehehe. Apapun belasah jelah.



Dari A turun ke G

Hooo, sebenarnya lagu ni chord A, tapi biasalah, sebab masu tu aku hanya bawak harmonica Super20 key C, jadinya terus jamming lagu ni dalam Key G Major. Apapun itu bukannya susah bagi bekas gitaris Nrocinu ini. Apapun macam biasa, bermain secara blues, masih tak boleh nak ikut sangat melodi lagu ini. Kena praktis lagi, hehehe. Oklah apapun jom dengar lagu ni kat bawah, video jamming kami, dan sedikit video kami masuk studio nyanyi lagu raya, hahaha.


Oklah, nantikan macam mana saya boleh terjebak untuk masukkan harmonica dalam lagu raya pulak, hehehe,


No comments:

Post a Comment