Ikatan bersama Kak Yong Aisyah

Heheyhey ni group shaklee kami sedang merempat rempat kat tasik. Tapi tak sangka, rupanya, ada masa nak jamming tepi laut kat Area kuala sungai baru, feel gila sini, apapun, sempat jamming dengan anak anak Shaklee, yang ni antar paling cool, cuba nak asah bakat Aisyah, rupanya memang dia ada jiwa seni, tapi si kerol ngan nora macam tak nampak je, huhuhuuh











Untuk jamming kali ini, saya bermain harmonica key F, 2nd position, dan Aisyah terus direct ke Harmonika key C, so boleh jamming dengan tenang dan menjalinkan ikatan kekeluargaan . Layan layan. Oh ye cameraman ialah Papa Akmal !!!


Aisyah dan harmonikanya !!!

No comments:

Post a Comment