Peristiwa Semalam Blues Gang

salam sejahtera semua, untuk kali ini, saya nak bawak anda untuk kembali mendengar lagu blues gang. So boleh layan lagu ni kat bawah ni, tapi apa yang menarik pasal lagu ni ? Boleh dikatakan lagu ni antara faveret saya paling layan, kalau layan blues tu, memangh lagu ni sampai sekarang saya akan dengar, mesti dengar, kalau naik blues, tu akan ulang dua tiga kali dalam kereta. Hooo best best





Battle di UTM

Saya pernah dulu join battle, nama group NINJASENI, tapi sayang takda orang rekod pun time tu, sebab saya rasa, sepanjang hidup saya nak ajak orang perform, baru satu kali je saya pernah perform lagu ni, so masa tuh, memang layan, sebab semua orang sibuk nak rock kangkung sana sini, kitorang selamba je berblues, sebab bassline dia sangat cathcy, yeehaa, itu semua uncle Jim punya pasal buat lagu ni jadi bertambah best



blues gang


Ito Full Control On Blues Harp

Yeah sebab Karim dah ambil tugas vocal, maknanya Ito akan menyolo seberapa yang boleh untuk lagu ni, so kalau nak main lagu ni, korang kena beli blues harp key D, second position untuk A major scale. Lagu ni sangat simple. dan sesuai kepada yang betul betul nak menghayati skil blues harp. Cuma anda perlukan sedikit skill bending , oklah yang tu kita boleh bincangkan kemudian

Memang layan lagu ni, memang sempoi, very cool, dan penuh jiwa !!!



No comments:

Post a Comment