Anak Dara Azmyl Yunor

Aku rasa azmyl yang kahwin ni pun tak pasti dah ada anak dara ke belum, sebab dah lama tak jumpa dia. Tapi, aku rasa lagu Anak DARA dari Azmyl memang antara yang paling memberi kesan kepada semua peminat dia, walaupun lagu makan gaji lebih catchy dan lirik lebih enjoy. Lagu Azmyl ni macam macam versi, ada yang versi rock, versi akustik, versi yang aku jamming dengan dia, dan macam macam lagilah.






Versi WKND Session ni antara yang terbaik dan paling feel,  sebab boleh dengar setiap lirik tuh, ada maknanya. Aku pun tak berapa faham sangat, tapi cubalah korang fahamkan, mana tahu, dapat feel.




Oklah teknik bermain begini sempoi sahaja, gunakan harmonika C, untuk bermain scale A minor. Sentuh je, dan terus feel dengan lagu ni.


No comments:

Post a Comment