HARMONIKAWAN

Monday, 29 August 2016

Kalau  korang peminat Kenny Wayne Shepherd, korang mesti suka dengar blues dia yang ada rock sikit, semuanya sebab pengaruh stevie ray  vaughan yang melekat dalam diri dia. Tapi ada satu album dia yang 10 Days Blues  Out, tuh memang paling cool. Dia jamming dengan otai-otai blues dekat satu daerah kat USA, termasuk dia jamming dengan BB King waktuh tuh. Tapi harmonikawan nak borak borak pasal otai Peidmont blues kat bawah nih,





Sunday, 28 August 2016

Memang layan siut, meniup blues harmonica, feel gile kat sini, apa lagi, dah standby bawak harmonica, jamming kaw kaw. Nasib baik ada tuan Akmal Azmi sebagai jurugambar yang power. Memang sempoi tempat kat cameron nih feel weih, hahahha. Apapun layanlah video saya nih, sambil rilek rilek minum kopi, eh ini ladang teh, takkan nak minum kopi !!!



Thursday, 11 August 2016

Kali ini azmyl yunor keluar RTM selamat pagi malaysia beberapa hari lepas. Dengan harmonika tombo, beberapa lagu jugak dia bedal, antaranya lagu Lena dan Tanah Airku. Azmyl yunor tak lupa jugak mempromosikan album dia dengan Orkes Padu, selain dari show  show terdekat. Rupanya  jugak dengan harmonika cap TOMBO, feel. 


LIKE US